Opinie Google

Nagrody Opinie Google
Kamil Kluczewski
Kamil Kluczewski
2022-01-10
Polecam firmę. Dbają o klienta, interesują się nim, wzorowy kontakt. Są pomocni w każdej kwestii. Polecam jeszcze raz. ?
Zigi
Zigi
2022-01-10
E.R. Górscy
E.R. Górscy
2021-12-17
Marek Hajduk
Marek Hajduk
2021-11-19
Zakup bramy garażowej. Precyzyjny montaż. Miła i rzetelna obsługa. Czas oczekiwania zależny od producenta bramy i czasu jej produkcji.
Michal Golonka
Michal Golonka
2021-11-18
Firma istnieje 🙂 zamontowali mi okno dźwiękoszczelne dość tanio i szybko
Piotr Necek
Piotr Necek
2021-11-18
Super ekipa montażystów. Szybko, solidnie i czysto. Dla mnie bomba.
Grażyna Rogóż
Grażyna Rogóż
2021-11-13
B O
B O
2021-11-03
Polecam firmę Feneste. Super obsługa dobry i w przystępnej cenie produkt a co najważniejsze szybka dostawa. Jako jedyni dostarczyli okna w 16 dni. Pozdrawiam
Zuzanna Korus
Zuzanna Korus
2021-10-28
Polecam!!! Nie naciągali mnie na zbędne rozwiązania, potrafili uczciwie stwierdzić do czego warto dopłacić, a na czym lepiej zaoszczędzić. Cały proces sprzedażowy, umowa i formalności był bardzo sprawny. Zamówienie i montaż terminowy. Pozdrawiam
Jakub Przetocki
Jakub Przetocki
2021-10-27
Świetny kontakt, fachowa pomoc, zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Ekipa montażowa wysłana przez firmę Feneste była bardzo dobrze zorganizowana, profesjonalna i dokładna. Polecam.

Największą nagrodą są dla nas wasze opinie. Zachęcamy do ich pozostawienia, ponieważ to one pozwalają nam udoskonalać nasze usługi dla Was.